Etäneuvottelu

Turvallinen etäneuvottelu

Isossa osassa toimeksiantoja voidaan hyödyntää etäneuvotteluvälineitä. Käyttämämme etäneuvotteluväline on turvallinen ja toimii suojatulla yhteydellä. Myös etäneuvottelun ja sen avulla sovitun toimeksiannon hoitamisessa sovelletaan Suomen Asianajajaliiton sääntöjä.

Aika etäneuvotteluun varataan samalla tavalla kuin neuvottelu toimistollemme. Ole ensin yhteydessä meihin puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Ensimmäinen yhteydenotto on maksuton. Tämän jälkeen asianajajasi on yhteydessä sinuun ja etäneuvottelu sovitaan molemmille sopivaan ajankohtaan. Saat ohjeet neuvotteluun liittymisestä.

Etäneuvottelua varten käytössäsi on oltava tietokone, tabletti tai kännykkä. Etäneuvotteluun voivat osallistua vain siihen kutsutut henkilöt. Muistathan valita rauhallisen etäneuvottelupaikan, jotta salassapidettävät asiat eivät tule muiden tietoon. Myös etäneuvotteluvälinettä käytettäessä toimeksiannon hinnoittelusta ja laskutuksen aikataulusta sovitaan aina erikseen toimeksiannon alkaessa.