Hinnasto

Ongelmatilanteessa tai muuten mieltä askarruttavan asian yhteydessä asiantuntijapalvelun ostaminen asiantuntevalta asianajajalta voi säästää taloudellisia resursseja merkittävästi myöhemmin. Koskeepa juridisen asiantuntija-avun tarve sitten jo riitautunutta asiaa tai muuta oikeudellista kysymystä, autamme mielellämme. Ensimmäinen yhteydenotto on maksuton.

Toimeksiantoa vastaanottaessamme käymme läpi asiakkaan kanssa oikeusturvavakuutuksen tai oikeusavun käyttämisen edellytykset asiassa.

Noudatamme toimeksiantojen hinnoittelussa Suomen Asianajajaliiton asianajopalkkioiden määräämisperusteita sekä hyvää asianajajatapaa koskevia periaatteita.

Toimistomme käyttää pääsääntöisesti toimeksiantojen hinnoittelussa tuntiperusteista laskutusta. Tuntiveloituksen arvonlisäveroton määrä on toimeksiannon laadusta ja laajuudesta riippuen alkaen 240 euroa tunnilta ja arvonlisäverollinen määrä on 297,60 euroa tunnilta (alv 24 %). Palkkio määräytyy kunkin toimeksiannon vaatiman työmäärän ja asian laadun mukaan. Palkkio sisältää toimiston yleiskulut, mutta ei suoranaisia kuluja, kuten tuomioistuinten perimiä maksuja tai asian hoitamiseen liittyviä matkakuluja. 

Erikseen sovittaessa palkkio voi olla myös kiinteähintainen. Kiinteähintaisesta palkkiosta sovitaan aina etukäteen asiaa hoitavan asianajajan kanssa. 

Toimeksiannon hinnoittelusta ja laskutuksen aikataulusta sovitaan aina erikseen toimeksiannon alkaessa.